Günsan Authentic Stone Koleksiyonu ile doğal taşın cazibesini dekorasyona taşıyor

Günsan Elektrik, dekorasyonda klasik stilin vazgeçilmezi mermeri Stone Koleksiyonu ile yaşam alanlarına taşıyor. Her tarza ve ihtiyaca uygun renk ve desenleriyle 5 farklı konseptte anahtar ve prizler sunan koleksiyon, modern mekanlara doğal taşın kendine has dokusunu yansıtarak, seçkin bir ambiyans katıyor.

Doğadan bir parça taşıyan en küçük ayrıntı, yaşam alanlarını farklı bir atmosfere dönüştürebiliyor. Doğal taşın kendine has desen ve renk zenginliğini Authentic Stone Koleksiyonu ile anahtar ve priz tasarımlarına taşıyan Günsan Elektrik, dekorasyonda küçük görünen detaylarla büyük değişimler yaratmak isteyenlere ilham veriyor.

Mermerin ışıltısı ile göz alıcı mekanlar!
Farklı renk ve dokulara sahip Stone Koleksiyonu’nda Exotica, Vivendi, Terra, Flav ve Rosa modelleri yer alıyor. Flav klasik mermerin sadeliğini yansıtırken, Exotica ve Vivendi, daha koyu ve göz alıcı renk ve desenleriyle mekanlara şıklık katıyor. Doğal taşın en doğal dokusunu taşıyan Terra, daha otantik bir tarz sunarken, ışıltısı ve sıcak tonları ile dikkat çeken Rosa da bulunduğu mekanları şık ve romantik detaylarla farklılaştırıyor.

Günsan Authentic Stone Koleksiyonu’nda yer alan anahtar ve priz tasarımlarına https://www.gunsanelectric.com/tr/download/katalog-ve-brosurler linkinden ulaşabilirsiniz.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......