Güvenilir ve kaliteli aydınlatma yeni nesil Panasonic LED Filaman Lambalar ile mümkün

Güvenilir ve kaliteli aydınlatma yeni nesil Panasonic LED Filaman Lambalar ile mümkün

100 yılı aşkın bir süredir “Yaşam için çözümler” sunan Panasonic, dekorasyonda şıklığı ve enerji verimliliğini bir arada sağlayan LED Filaman Lambaları tüketiciyle buluşturdu.

Güvenilir aydınlatmanın, yaşam alanlarındaki konforun temel taşlarından biri olduğu anlayışıyla ürünlerini tüketiciyle buluşturan Panasonic Life Solutions Türkiye; kafe, restoran, otel, konut gibi birçok mekânda kullanılabilen LED Filaman Lambalar ile 360 derece aydınlatma ve eşit ışık dağılımı, mükemmel ışık çıkışıyla da 15 bin saatlik verimli uzun ömür sağlıyor. 

Güvenilirlik ve kalite bir arada

Yüksek teknoloji, üstün performans, güvenlik ve tasarım değerlerinden ödün vermeden geliştirdiği yeni nesil LED Filaman Lambalar ile Panasonic Life Solutions Türkiye, sürdürülebilir ışık kalitesini  kullanıcılarıyla buluşturuyor. LED Filaman Lambalar; E27 E14 ST64, G95 ve G125 modelleriyle yaşam alanlarında ideal çözümlerin yanında enkandesan lambalar ile de birebir değişim imkanı sunuyor.   

LED Filaman Lambaların altın rengi seçeneği tüketicilere istedikleri sıcaklığı ve rahat bir atmosferi sunarken, yaşam alanlarına da dekoratif bir tasarım sağlıyor. Şeffaf renk filaman ise nostaljik tarzıyla daha yüksek verimlilik değerini tüketiciyle buluşturuyor.  

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......