DigiOneNow: Siemens Elektrik Ürünlerinde “online” dönem

DigiOneNow: Siemens Elektrik Ürünlerinde “online” dönem

Siemens Türkiye, yeni nesil dijital platformu DigiOneNow’ı hayata geçirdi. Kullanıcılar DigiOneNow üzerinden Siemens Türkiye’nin Elektrik Ürünlerine ait tüm ihtiyaçlarına erişirken Siemens’in resmi iş ortakları ile buluşma ve iş birliği kurma imkânı da elde edecek.

Dijitalleşmeye öncülük ederek sektörlerin gelişimine katkı sunan Siemens Türkiye yeni bir projeyi hayata geçirdi. Müşterilerin ve pazarın ihtiyaçlarını gözeterek onları destekleyen Siemens Türkiye, şirketin 4 temel stratejisinden biri olan “Müşteri Etkisi” kapsamında online platformu DigiOneNow’ı pazara sundu.

Geliştirilen platform pek çok sektöre hitap ediyor ve günlük ihtiyaçların giderilmesini hızlandırıyor, maliyet ve zaman avantajı sunarak kullanıcıları destekliyor. Platformda ürün ve çözümlere hızlı ulaşmanın yanı sıra, Siemens Türkiye müşterileri aynı zamanda tüm iş süreçlerini DigiOneNow ile dijitalleştirerek, çağın gerekliliklerine hızla adapte olabilecek. Diğer taraftan network geliştirme ve potansiyel iş birliklerini hayata geçirmek de DigiOneNow ile mümkün olacak. Platform çok geniş bir hedef kitleye hitap ediyor. Siemens ürün ve çözümlerini satın almak isteyen nihai müşteriler, pano üreticileri, elektrikçiler ve makine imalatçıları ile orta ve büyük ölçekli projeler geliştiren ve satın alma yapan endüstriyel işletmeler DigiOneNow’da buluşuyor. Platform, kullanıcılara ayrıca partner stoklarının gerçek zamanlı sorgulanması ve online teklif talep edilmesi, tek-tık’la online alışveriş, teknik eğitimler ve son müşteriye yönelik kampanyalar gibi birçok avantaj sunuyor.

Binlerce ürünün stok durumunu aynı anda ve tek tıkla aratarak fark yaratıyor

Çoklu stok arama modülü ile fark yaratan platform, müşterilerin talep ettiği birden fazla üründen oluşan ürün listesini aratarak, binlerce ürünün Siemens’in iş ortaklarındaki anlık stok durumunu tek tıkla sorgulayabilmesine ve ilgili iş ortağından teklif alabilmesine olanak sağlayarak öne çıkıyor. DigiOneNow, bu özellik ile Siemens elektrik ürünlerine ulaşmak isteyenlere de zaman tasarrufu sağlıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Siemens Türkiye Elektrik ve Elektrifikasyon Ürünleri Direktörü Eylem Korucuoğlu, “Siemens Türkiye olarak ülkemizde dijital dönüşümü sahipleniyor, ürün ve çözümlerimizle endüstrilerin dijital dönüşümüne katkı sağlıyor ve müşterilerimize dijital dünyanın avantajlarını sunarak onları desteklemeye devam ediyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz DigiOneNow da bu vizyonun somut bir çıktısı. Dijitalleşme, tüm dünyada satın alma davranışlarında da değişikliğe neden oldu ve online satışlar müşterilerin yeni tercihi oldu. Bu bakış açısıyla geliştirdiğimiz DigiOneNow elektrik ürünleri pazarındaki tüm müşterileri kucaklayan ve tek bir çatıda buluşturan yeni nesil dijital bir ekosistem olarak hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......