Üçüncü KelebekRo Tarihleri Belli Oldu, Robotlar 3.kez GTÜ’de yarışacak

Üçüncü KelebekRo Tarihleri Belli Oldu, Robotlar 3.kez GTÜ’de yarışacak

GTÜ’de yapılacak olan 3. Kelebek Robot Olimpiyatları için geri sayım başladı. Robot olimpiyatları ulusal ve uluslararası öğrencileri, akademisyenleri ve bu sektörde yer alan meraklıları bir araya getirecek.

Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) Robotik ve Otomasyon Kulübü (GROK) tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan 3. Uluslararası Gebze Teknik Üniversitesi Kelebek Robot Olimpiyatları (KelebekRO), 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Gebze Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Yurt içi ve yurt dışından izleyici veya yarışmacı olarak yoğun katılımın beklendiği organizasyonda katılımcılar; Çizgi İzleyen, Mini Sumo, Kelebek Drone Ligi, Hünkar Çayırı, Gel Tasarla Üret(G.T.Ü), Serbest Kategori kategorisine katılıp kendilerine verilecek temalar doğrultusunda tasarladıkları fikri 24 saat içerisinde geliştirerek özgün projelerini sunma imkanı bulacaklar. Aynı zamanda katılımcıların etkin zaman geçirebilmesi adına yarışmalarla eş zamanlı gerçekleşecek seminerler ve workshop etkinlikleri düzenlenecek. Kelebek Robot Olimpiyatları robotik alanında çalışma yapmakta olan ulusal ve uluslararası öğrencileri, akademisyenleri ve bu sektörde yer alan firma temsilcilerini bir araya getirecek. Yarışmada tüm kategorilerde ilk üçe girenlere ödüller verilecek.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......