13. Geleneksel ETMD Gecesi Gerçekleşti..

13. Geleneksel ETMD Gecesi Gerçekleşti..

Her yıl olduğu gibi bu senede 13. si düzenlenen ETMD Gecesi 16 Eylül 2022 tarihinde Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde gerçekleşti.

13. ETMD gecesine sektöre yön veren firma temsilcileri katıldı. Yoğun katılımın sağlandığı 13.ETMD gecesi kokteyl ile yapılan karşılamanın ardından salonda gerçekleşen yemek ile devam etti.

13. ETMD gecesinde açılış konuşması Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cemaloğlu tarafından yapıldı. Cemaloğlu konuşmasında katılımın yoğunluğuna dikkat çekerek ülkede yaşanan sektörel gelişmelere değindi. Cemaloğlu ETMD Ankara Şubesinin açıldığını ve önümüzdeki günlerde açılış kokteyli yapılacağını dile getirerek gecede bulunan firma temsilcilerini açılışa davet etti.

13. Geleneksel ETMD gecesinde gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan sponsorlara düzenlenen tören ile plaketleri takdim edildi. Geceye her yıl olduğu gibi müzik eşliğinde yemek ile devam edildi.

İş ilişkilerinin güçlendirildiği 13. Geleneksel ETMD gecesine katılanlar iş ortamından uzak yorgunluk attılar.. www.elektrikhaber.com haber merkezi

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......