GENSED’in”Güneş Enerji ve Depolama”temasıyla gerçekleştirdiği “Green Solar Network, Solar Energy & Storage” konferansı İstanbul’da düzenlendi.

GENSED’in Green Solar Network projesi kapsamında “Güneş Enerji ve Depolama” temasıyla gerçekleştirdiği “Green Solar Network, Solar Energy & Storage” konferansı İstanbul’da düzenlendi.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Güneş Enerjisi Sanayicileri Endüstrisi GENSED’in Kadın İşveren ve Sanayiciler Derneği KAİSDER ortaklığıyla yürüttüğü Green Solar Network projesi kapsamında İstanbul Kalamış Wyndham Otel’de “Güneş Enerji ve Depolama” temasıyla düzenlenen “Green Solar Network, Solar Energy & Storage” konferansı yoğun bir katılıma sahne oldu.

EPDK Başkanı Sayın Mustafa Yılmaz’ın katılımı ile 24-25 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleşen konferansta birbirinden farklı 7 oturumda katılımcılara yeni gelişmeler hakkında bilgiler aktarıldı.

Konferansın ilk günü olan 24 Kasım’da “İklim Değişikliği ile Mücadelede Karbon Etkileri ve Güneş Enerjisi”, “Yenilenebilir Enerjide Değişen Yatırımcı ve İhtiyaç Profili”, “Enerji sektörünün Yeni Yıldızı: Depolama” ve “Şebekelerde Enerji Depolama ve Güneş Enerjisi Entegrasyonu” konulu oturumlar düzenlendi.

Konferansın 2. gününde ise “Yeni Teknolojiler ve Türk Sanayisinin Gelişimi”,“Geleceğin İş Modelleri: PPA, ESCO” ve  “Kamu ile Sektör Değerlendirmesi” başlıklı oturumlarda katılımcılara önemli bilgiler verildi. elektrikhaber.com haber merkezi

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......