Enerji yönetiminde tek adres, IME ile enerjiniz koruma ve kontrol altında

Enerji yönetiminde tek adres, IME ile enerjiniz koruma ve kontrol altında

İtalya merkezli enerji ölçüm, izleme ve koruma ürünlerini alanında uzman olan Legrand grup markalarından IME, enerji ölçüm ve koruma ürünleriyle Türkiye pazarında fark yaratmaya devam ediyor. Geniş ürün portföyüne sahip IME güç ölçerler, enerji analizörleri, akım trafoları ve kaçak akım koruma ürünleriyle sektördeki gücünü bir kez daha kanıtlıyor.

Enerji ölçüm, izleme ve koruma ürünleriyle adından söz ettiren İtalyan enerji ölçüm ve izleme firması IME, Türkiye’deki varlığına Legrand Grup çatısı altında devam ediyor. Elektriksel ölçümlerin yapılması, enerji tüketimlerin görüntülenmesi, kullanım alışkanlıklarının tespiti ve enerji yönetimi alanlarında şirketlerin enerji yol haritasını ortaya çıkartan IME ile Legrand, güç ölçer, enerji analizörleri, akım trafoları ve kaçak akım koruma ürünleriyle sektördeki gücünü katlıyor.

IME kaçak akım koruma ürünleri ile birlikte ticari binalarda ve endüstriyel tesislerde kaçak akıma karşı farklı çözüm ürünleri ile bina ve tesislerde elektrik tesisatında oluşabilecek kaçak akımlara karşı güvenli bir koruma sağlıyor.

Sürdürülebilir bir dünyaya katkı…

IME ürünleri güç dağıtım panoları, otomasyon/MCC, tali dağıtım panolarının yanı sıra Otel, AVM, hastane gibi ticari binalar ve endüstriyel tesisler için enerji ölçüm ve izleme alanında yenilikçi çözümler sunarak enerji yönetimi konusunda sürdürülebilir dünyaya katkı sağlamaya da yardımcı oluyor.

Ayrıntılı bilgi için www.legrand.com.tr  web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......