Birleşim Mühendislik Santral Enerji Lansmanı İstanbul’da Düzenlendi.

Birleşim Mühendislik’in 20. yılında Santral Enerji şirketinin bünyesine katılımı ile ilgili tanıtım etkinliği Zorlu Center Raffles Otelde düzenlendi.

09.05.2023 tarihinde düzenlenen katılımın yoğun olduğu etkinlik Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla gerçekleşti.

Etkinlikte konuşma yapan Birleşim Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan şunları söyledi.

Firma olarak kurulduğumuz tarihten itibaren, Türkiye’nin en prestijli projelerine imza attık.Bunlar arasında konut, ofis, rezidans, endüstriyel tesis, hastane ve alışveriş merkezi gibi farklı yapıların elektromekanik taahhüt işleri yer almaktadır.

Birleşim Grup olarak kuruluşundan bugüne kadar birçok ilk ve en olan projeyi hayata geçirdik hedeflerimize ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Mesut Altan şöyle devam etti;

Türkiye’nin “En Yüksek Binası”, “En Büyük Özel Hastanesi”, “En Büyük Devlet Hastanesi” ve “En Büyük Kongre Oteli” başarıyla tamamladık.

Böylelikle Türkiye’nin “Enleri” ve “İlkleri” bitirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz.2014 yılının başında Elektrik Tesisatı konusunda uzman firma olan ERDE Mühendislik A.Ş.yi Birleşim Şirketler Grubunun %100 iştiraki yaparak büyük projelere imza attık.Kuruluşumuzun 20.yılında da GES projelerinde önemli projelere imza atan Santral Enerji’nin çoğunluk hisselerini satın alarak iş ortağımız olarak büyümeye devam ettik.Artık firma olarak enerji sektöründe de emin adımlarla ilerliyoruz.

Mesut Altan son olarak şunları söyledi;

Bu gece bizim yalnız bırakmayan dostlarımıza ve iş ortaklarımıza sonsuz teşekkür ediyorum, sektörde büyük tecrübeye sahip olan firmamız mühendislik, elektrik tesisatı, enerji, inşaat, madencilik ve otelcilik sektörlerinde uluslararası standartlara uygun, ekonomik, çevreye duyarlı çözümler sunmaya devam edecektir. Ayrıca firmamız şirket kültürünün geliştirilmesi için çalışmalarını sürdürürken mühendis ve mimar kadın kadrosu ile hizmet verdiği tüm sektörlerde kadının her iş kolunda etkin rol alması için bir ayrıcalık oluşturmaya devam etmekteyiz.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen sektör paydaşlarının katılımıyla gerçekleşen etkinliğin ikinci bölümünde ise sanatçı Karsu izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

www.elektrikhaber.com haber portalı

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......