KelebekRO 2023 Etkinliği 20-21 Mayıs 2023 tarihlerinde GTÜ Kampüste düzenleniyor..

Gebze Teknik Üniversitesi Robotik ve Otomasyon Kulübü tarafından her yıl organize edilen Uluslararası Kelebek Robot Olimpiyatları’nın dördüncüsü bu yıl 20-21 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

Her yıl yüzlerce misafir ağırlayan KelebekRO bu yıl dört farklı kategoriden oluşacak olup her yaştan teknoloji sever misafirlerini bekliyor.

Bu kategoriler:Çizgi İzleyen, Mini Sumo, Hünkar Çayırı, Serbest Kategori

Etkinlik saatleri ve program akışı ise şöyle:

20 Mayıs günü saat 10:30’da rektörün konuşması ile başlanması planlanan etkinliğin yarışma başlama saatleri ise 11:00 olarak planlanmaktadır.

Gün içinde sürekli olarak devam edecek olan yarışmalar akşam 17:00 ‘da son bulacak.

21 Mayıs günü 11:00-15:00 arası devam edecek olan yarışmaların hemen ardından saat 16:00’da ödül töreni gerçekleştirilecek.

İki gün boyunca yarışmalar ve izleyiciler sürekli olarak kayıt altına alınıp sosyal medya hesaplarımızda aktif bir şekilde paylaşılacak.

Etkinlik yeri: GTÜ Kampüs

Beklenen katılımcı sayısı (yarışmacılar ve izleyiciler): 350-400 kişi

https://kelebekro.gtu.edu.tr/

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......