ISAF International Fuarı 14-17 Eylül 2023 Tarihlerinde düzenlendi

27. ISAF (Güvenlik, Siber Güvenlik, Akıllı Yaşam ve Yangın Fuarı) Fuarı için geri sayım başladı. 14-17 Eylül tarihleri arasında güvenlik sektörünün önde gelen markaları ve iş profesyonelleri İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya getirdi.

Fuarda; Güvenlik ve Ülke Güvenliği’nde Akıllı Sistemler, Siber Güvenlik, Kişisel Güvenlik, Cihaz Güvenliği, Akıllı Yaşam, Akıllı Şehirler, Akıllı Binalar, Yangın ve İş Sağlığı Güvenliği alanlarında teknoloji kullanımı ile Yazılım-Bilişim’in sektöründen ürünler tanıtıldı.

Marmara Fuarcılık ev sahipliğinde gerçekleştirilen ISAF 2023 Fuarı güvenlik alanında hizmet veren farklı sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Geçtiğimiz yıllara oranla yüzde 50’lik büyüme gerçekleşen fuar beş ana konuda düzenlendi;

ISAF Security – Uluslararası Güvenlik ve Ülke Güvenliği Sistem, Ekipman ve Hizmetleri Fuarı

ISAF Fire&Rescue – Uluslararası Yangın, Acil Durum, Arama-Kurtarma Fuarı

ISAF Cyber Security – Uluslararası Siber Güvenlik, Bilgi ve Ağ Güvenliği Fuarı

ISAF Smart Life – Uluslararası Akıllı Binalar ve Akıllı Yaşam Fuarı

ISAF Safety&Health – Uluslararası İş Güvenliği ve İş Sağlığı Fuarı

ISAF 2023 fuarı, 28 bin 500 metrekare alanda, 400’ün üzerinde stant alanında birçok firmanın ürün ve markasının ziyaretçilerle buluşmasını sağladı. 50’nin üzerinde ülkeden katılımcıya ev sahipliği yapan  fuara 3 bini yabancı toplamda yaklaşık 25 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Son yıllarda ürün ve teknolojilerdeki değişimin takip edildiği platform olan ISAF, 2023 yılında eşzamanlı olarak MOBİSAD IMEX Fuarı ile birlikte gerçekleşti. MOBİSAD IMEX Fuarın da sergilenen ürünler ve sunulan çözümler daha geniş bir yelpazede oldu.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......