Dev güneş santralinin dağıtım trafoları Ulusoy Elektrik’ten

Avrupa’nın önemli projelerinin orta gerilim bağlantı ekipmanlarında Ulusoy Elektrik ürünleri tercih ediliyor.

Fransa’da kurulumu yapılacak ve 23.000 hanenin elektrik ihtiyacını karşılayacak 134.000 MWh enerji üretmesi beklenen dev güneş enerjisi santralinin dağıtım trafosu anlaşması Ulusoy Elektrik ile yapıldı. Sipariş kapsamında teslim edilecek olan 1100 kVA ve 2200 kVA güçlerindeki yağlı tip trafoların ilk partisi geçtiğimiz günlerde Fransa’ya sevk edildi.

Avrupa normlarına uygun Eco- Norm standartlarına uygun üretim yapan Ulusoy Elektrik başta Avrupa olmak üzere uluslararası piyasada Pazar payını yükselterek dünya devleri arasına adını yazdırıyor. Orta gerilim bağlantı ekipmanlarının entegre ve kompakt üretimini gerçekleştiren Ulusoy Elektrik, Avrupa pazarına yönelik önemli yatırımlar yapıyor. Geçtiğimiz yıl Almanya’daki satış ofisini faaliyete alan Ulusoy, sektörünün uzman firmaları ile kurmuş olduğu yeni bayilik anlaşmaları ve Finlandiya, Fransa, İspanya, İtalya ve Portekiz başta olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki siparişleri ile de bölgedeki etkinliğini arttırıyor.

Türkiye’deki Pazar lideri konumunu her geçen gün güçlendiren Ulusoy Elektrik’in, yeni ürünleri kuru ve yağlı tip trafoları pazara hızlı bir giriş yaparak düşük kayıp oranları, Eco-Desing normlarına uygun üretimi ile özellikle Avrupa pazarında en çok tercih edilenler arasındaki yerini almaktadır. Geçtiğimiz aylarda uluslararası test süreçlerini de tamamlayan yağlı tip trafolar uluslararası platformda kabul edilirliği ve geçerliliği yüksek olan Kema Hollanda Tip Test Laboratuvarı’nda test edilerek kısa devre performans testini geçmiş ve tip test sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......