CW Enerji Türkiye’deki bayileriyle bir araya geldi.

CW Enerji Türkiye’deki bayileriyle bir araya geldi.

Türkiye’nin lider güneşpaneli üreticisi CW Enerji, en iyi müşteri deneyimini sunmak üzereçalışmalarını sürdürürken ürün ve hizmetlerinin müşterilerine ulaşmasındakritik rol oynayan Türkiye’deki bayileri ile bir araya geldi. Antalya’da düzenlenenve 3 gün süren eğitim ve bilgilendirme toplantısında, CW Enerji Perakende Satış Pazarlama Müdürü C.Erkan Nazlı off-grid sistemler ve güneş enerjili sulamasistemleri hakkında sunum gerçekleştirdi.

2018 yılı genel durum değerlendirmesi ve 2019 yılı hedefleri ile sektördeki yeni iş fırsatları masaya yatırıldı. Güneş enerji sektöründe yeni hedef noktası olan 10 kilovata kadar sistemler ve öz tüketim projelerindeki yatırım fırsatları ile kanun ve prosedürler noktasında ülke ve sektör çalışanlarını nelerin beklediği konusunda bayilere bilgiler aktarıldı.

Eğitimde, güneş enerji sektörünün yıllara göre değişimi ve gelişimi, güneş enerji sektöründe iş güvenliği, güneş paneli üretimi, kalite ve güneş panelinde sertifikasyon, on-grid şebeke destekli çatı ve arazi tipi sistemler, başvuru şartları, keşif, projelendirme, 10 kW ve altı on-grid sistemler ve öz tüketim sistemler, güneş enerji sistemleri montajı, kabul ve devreye alma, uzaktan izleme, of-grid sistemler, güneş enerjili sulama sistemleri, online B2B e-ticaret ve ödeme sistemi kullanımı ile sunduğu avantajlar ve güneş enerji sektörü alacak garanti sigortası konularında eğitim sunumları da gerçekleştirildi.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......