Güneş Enerji Sektörünün Devleri SolarEX İstanbul’un ilk gününde rekor sayıda yatırımcısıyla buluştu

Güneş Enerji Sektörünün Devleri SolarEX İstanbul’un ilk gününde rekor sayıda yatırımcısıyla buluştu

Avrasya’nın en büyük, Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı SolarEX İstanbul 14.kez açıldı. Açılış kurdelesini sektörünün devleri kesti.  07 Nisan’da açılışı gerçekleşen fuar üç gün boyunca 10:00 -18:00 saatleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Sektörün uzun zamandır heyecanlı beklediği büyük buluşmada; Gerek birbirinden değerli katılımcılar gerekse kendi enerjisini üretebilmek adına dünya markası firmalarla bir araya gelmek için sabırsızlanan binlerce yatırımcı, fuarın açılış gününde izdihama yol açtı.

Solar sektörünün ülkemizdeki geldiği mevcut konumunun mimarlarını ve sektörde söz sahibi öncü kuruluşların değerli katılımlarıyla 14. kez solar sektörünü bir araya getiren SolarEX İstanbul, 2022 yılında son teknoloji ürünlerin uluslararası pazarda ilk kez görücüye çıktığı bir ticari fuar olma özelliği taşıyor.

SolarEX İstanbul Fuarı, bu yıl dış alanlara da taştı ve 14 yılın en büyük katılımcı sayısına ve sergi alanına imza attı. Fotovoltaikler, inverterler, konnektörler, EPC firmaları, jel aküler, solar kabloları, güneşle çalışan tüketici ürünler, malzeme ve üretim ekipmanları, kısacası güneşe dair her şeyi bulacağınız SolarEX; Sektörün büyüklüğü göz önüne alındığında çok sayıda yerli – yabancı katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getiriyor. Türkiye pazarına girmek isteyen yabancı katılımcıların sektöre daha yakından bakmasına, potansiyel müşterileriyle yüz yüze görüşebilmesine fırsat tanıyan SolarEX İstanbul ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Fuarla eş zamanlı düzenlenen konferanslarda çevre dostu global çözümler konuşuluyor

Fuarda uluslararası dernek başkanları, sektör profesyonelleri çevre dostu global çözümleri masaya yatırıyor. Fuara fiziki katılım sağlayamayanları ise canlı yayınla ziyaretçi ve katılımcı ile buluşturan SolarEX İstanbul ekibi, her yıl yaptığı yeniliklerle şaşırtmaya devam ediyor. Fuara ziyaretçi olarak gelemeyen ama konferansları takip etmek isteyenlere yönelik de çözüm üreten SolarEX İstanbul, konferanslarını canlı yayınla tüm dünyaya açtı. Konferansları takip etmek isteyenler fuarın youtube ve instagram sayfasından canlı yayınlara erişim sağlayabilirler.

Artan fatura maliyetlerinize akılcı çözümler için sizde SolarEX İstanbul Fuarı’nı ziyaret edin

Temiz, yenilenebilir ve sürekli bir enerji kaynağı olan güneş enerjisinin önemini vurgulayan SolarEX İstanbul Fuarı, çevre dostu çözümlerle, sektörü bir araya getirmeye devam ediyor. 7 – 9 Nisan 2022 tarihlerinde İFM-İstanbul Fuar Merkezi’nde devam edecek fuar, tüm güneş enerjisi sanayisini bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Ücretsiz davetiye ve detaylı bilgi için; www.solarexistanbul.com

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......