ETMD Geleneksel Yaza Merhaba Buluşması Kahvaltı Etkinliği 03 Haziran 2023 Tarihinde Gerçekleşti.

Her yıl düzenlenen geleneksel buluşmanın bu yıl ki davetinde yine çok değerli isimler yer aldı.Cemile Sultan Koru Restaurant’ta gerçekleşen etkinliğe katılım oldukça yüksekti.

ETMD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cemil TOPAK’ ın hoş geldiniz konuşmasıyla başlayan etkinlikte, değerli isimlerde konuşmalarıyla yer aldı. Sayın TOPAK sektörle ilgili görüşlerini dile getirdi, ETMD’nin hedeflerinden ve ileri ki dönemlerde gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerden söz etti.

Başkan konuşmasını sonlandırırken öncelikle yönetim kurulu üyelerine katkıları için ve davetlilere katılımları için teşekkür etti.

Her yıl destekçisi olduğumuz 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yeniden kapılarını açacak olan sektöründe bölgenin en büyük uluslararası sanayi fuarı WIN EURASIA yetkillerinin yer aldığı etkinlikte, Hannover Fairs Turkey Genel Müdür Yardımcısı Sayın Belkıs ERTAŞKIN ve WIN EURASIA Proje Yöneticisi Sena MENGÜL konuşma gerçekleştirdi.

Daha sonra sözü yeniden Sayın Cemil TOPAK alarak, buluşmanın özel misafiri Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet AŞÇIOĞLU’na konuşmaları için sözü verdi. Değerli konuğumuz uzmanlık alanından ve gündeme özel bilgilerle güne renk kattı.

Son olarak Hediye Sponsoru olan ETMD Tüzel Üyelerinden; EATON firmasının organizasyonuyla bilgi yarışması gerçekleştirildi. Bilgi yarışmasında ETMD’ye özel sorular yer aldı. Kazanan 3 kişiye EATON marka UPS hediye edildi.

200 Davetlinin ve ETMD Yönetim Kurulunun enerjisinin yarattığı coşkulu etkinlik alanından, misafirler keyif alarak ayrıldı.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......