Solar+Storage NX 2024 Uluslararası Pazarlara Açılmaya Devam Ediyor!

Solar+Storage NX 2024, Türkiye’nin Enerji Sektöründeki Liderliğini Pekiştirmeye ve Uluslararası Pazarlara Açılmaya Devam Ediyor!

Türkiye’nin sektördeki potansiyelini ve yenilikçi girişimlerini uluslararası arenaya taşıyan Solar+Storage NX, 7-9 Kasım 2024 tarihleri arasında Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama teknolojilerindeki en son gelişmeleri sunacak.

Geleceğin Enerji Dünyasını ve Küresel İş Bağlantılarını Keşfetmek İçin Hazır Mısınız?

Solar+Storage NX, güneş enerjisi, enerji depolama, elektrikli ulaşım ve dijitalleşme gibi alanlarda sektördeki en yeni ürün ve teknolojileri sergileyerek, katılımcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor.

Katılımcı ve Ziyaretçi Sayıları Rekor Seviyede

Enerji sektöründe öncü etkinlik, ikinci yılında daha da büyüyor! Solar+Storage NX 2024, geçen seneye kıyasla daha geniş katılımcı ve ziyaretçi profiliyle, 150’den fazla firma ve Amerika’dan Asya’ya, Avrupa’dan Afrika’ya 80’den fazla ülkeden 10,000’den fazla sektör profesyonelini bir araya getirmeyi planlıyor.

200’den Fazla Üst Düzey Yetkili ve Satın Almacılar İkili İş Görüşmeleri Yapacak

Solar+Storage NX Fuarı, 200’den fazla üst düzey yetkiliyi ve satın almacıyı ikili iş görüşmeler yapmak üzere İstanbul’da ağırlıyor. Balkanlar, Kuzey Afrika ve CIS ülkeleri başta olmak üzere, özel nitelikli alım heyetleri fuara katılım sağlayacak. Bu heyetler, sektörün uluslararası ticaret potansiyelini ortaya çıkaracak ve yeni iş birliklerinin önünü açacak.

Sektörün Güçlü Temsilcisi GENSED’den Tam Destek

Türkiye’nin Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED), fuarımıza güçlü destek veriyor ve sektördeki liderliğini pekiştiriyor. GENSED’in katkılarıyla Solar+Storage NX, sektördeki en etkili etkinlikler arasında yer alıyor.

“Güneş enerjisini artık alternatif bir enerji kaynağı olmaktan çıkartıp depolamanın da desteğiyle bir baz enerji kaynağı haline getirmemiz gerektiğini düşünüyoruz.”

GENSED Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Murat Özdemir‘in ifadesiyle, Solar+Storage NX, sektördeki dönüşümü hızlandırmak ve geleceğin enerji dünyasını şekillendirmek için sektörel bir sinerji yaratan ulusal ve uluslararası firmaları bir çatı altında topluyor.

Fuarla Eş Zamanlı Gerçekleşen Konferans Oturumları Sektöre Yön Veriyor

Sektör liderlerinin güncel konular hakkında bilgi paylaşımı yapacağı bir platform sağlayacak olan etkinlik süresince düzenlenecek konferanslar ve seminerler, katılımcılara büyük bir bilgi birikimi sunacak.

Network İçin İdeal Platform

Fuarımız, sektörde değerli iş bağlantıları kurmak için mükemmel fırsatlar sunuyor. Öğle yemekleri, kokteyller ve diğer networking etkinlikleri sayesinde katılımcılar arasında etkili iletişim ve iş birlikleri geliştirilebilecek.

Yarışma ve Atölyeler ile Fuar Deneyiminizi Bir Üst Seviyeye Çıkarın

Paneller, yarışmalar ve atölye çalışmalarıyla dolu Solar+Storage NX 2024, katılımcılara interaktif ve bilgilendirici bir deneyim sunarak fuar deneyimini zenginleştiriyor. Sektördeki uzmanlarla yapılan panel oturumları, katılımcıların en yeni trendleri ve stratejileri keşfetmelerine olanak tanıyacak.

Sektörün Önde Gelen Dernekleri ile Güçlü İş Birlikleri ve Etkinlikler

Solar+Storage NX 2024, sektör liderleriyle güçlü iş birlikleri kurarak, etkileyici etkinlikler sunuyor. Women in Renewable Energy (WiRE), OSGP Alliance (Open Smart Grid Protocol Alliance), AFSEA (African Sustainable Energy Association), AKÜDER (Akümülatör ve Geri Kazanım Sanayicileri Derneği) ve ODTÜ Güneş Enerjisi Araştırma ve Uygulama Merkezi (ODTÜ-GÜNAM) gibi önde gelen kuruluşlarla birlikte düzenleyeceğimiz eğitici içerikler ve özel oturumlar sayesinde fuarımız, sektördeki önemli paydaşlarla güçlenmekte ve büyümektedir.

Solar+Storage NX Fuarı, Türkiye’nin enerji sektöründe küresel bir oyuncu olma yolunda attığı adımları destekliyor ve uluslararası iş bağlantıları kurmak isteyen tüm paydaşları bir araya getiriyor.

Katılımcılar, sektördeki en son ürünleri ve hizmetleri keşfetme, yeni iş ortaklıkları kurma ve geleceğin enerji sektörüne yön veren liderlerle bir araya gelme fırsatını kaçırmamalılar!

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......