İstanbul Elektrik Teknisyenleri İftar Daveti’nde Bir araya Geldi.

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası’nın her yıl düzenlediği geleneksel Anadolu Yakası iftar programı 27 Mart 2024 Çarşamba akşamı 500’e yakın üyenin katılımıyla gerçekleşti.

Dudullu İMES’te bulunan Nevazen Türk Mutfağı’nda gerçekleşen İftar davetinde farklı ilçelerden siyasi parti temsilcileri, farklı meslek kuruluşları, Mısırlıoğulları Mühendislik Genel Müdürü Sedat Mısır’ında yer aldığı sektörde faaliyet gösteren elektrik mühendisleri ve STK’lar yer aldı.

Dualarla başlayan iftar programının ardından söz alan İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Haluk Bozali yoğun katılımı ile ilgi gösteren üyelere teşekkür ederek gelecek yılda bu tür organizasyonu yapacaklarını söyledi.

2024 Nisan ayı sonunda Yetkili Elektrik Servisi (YES) Uygulamasının devreye gireceğini dile getiren Haluk Bozali iftar programına destek veren firmalara da plaketlerini verdi.

Haluk Bozali yeni dönemde bir çok projeye imza atacaklarını ve elektrik sektörüne artı değerler katacağını da belirterek yeni dönemin tüm meslektaşlarına hayırlı olmasını temenni ederek sözlerini bitirdi.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......