Schneider Electric iş ortaklarıyla ürün tanıtım toplantısı gerçekleştirdi

Enerji yönetimi ve otomasyon sektörünün öncü firmalarından Schneider Electric, “EVlink Wallbox” ev veya özel mülkler için içi ve dış mekan için tasarlanan “Elektrikli Şarj İstasyonları” ile “Yeni Ünica Anahtar-Priz” serilerinin ürün tanıtım toplantısında iş ortaklarıyla bir araya geldi.

19.10.2023 tarihinde Six Senses Sarıyer Tesislerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya 100’ün üzerinde iş ortağı katıldı.

Toplantıda ürünler hakkında şu bilgiler verildi;

Yeni Ünica;

Yeni Unica’yı başarılı Unica estetiğini alarak ve göze çarpacak bir şekilde yeniden projelendirdik. Tasarımcıların, müşterilerin ve elektrikçilerin tam olarak ne istediğini anladık ve herhangi bir dekor ile uyumlu olacak yeni renklerle ve malzemelerle yeniden tasarladık. Karşı koyulmaz bu yeni tasarımın yanı sıra Yeni Unica anahtar-priz serisi, geleceğin akıllı evlerine hitap edecek şekilde yenilikçi fonksiyonlara da sahiptir.

EVlink Wallbox;

Ev veya özel mülkler için Elektrikli Şarj İstasyonları (iç veya dış mekan) tasarlanan EVlink Wallbox ise hava koşullarına dayanıklı ve zor ortamlarda, evde ve özel mülklerde (konut, kurumsal otopark, otel…) kullanılabilir şekilde üretilmiştir. Wallbox Standardında bulunan tüm işlevlere ek olarak, Wallbox Plus, artık doğrudan akımlara karşı yerleşik bir koruma ve abone olunan elektrik gücünü aşmayı önleyen bir cihazla donatılmıştır.

www.elektrikhaber.com haber merkezi

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......