Elektrikli Araç Şarj Teknolojileri Fuarı “EV Charge Show 2023” Düzenlendi

Voli Fuarcılık tarafından düzenlenen EV Charge Show, elektrikli araç şarj sektörü liderlerini yatırımcıları ile bir araya getiren fuar 2-4 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlendi.

Elektrikli araç satışlarının birlikteliği ile birlikte ivmelenen elektrikli araçların şarj edilmesi işletmeciler için değerli bir yatırım fırsatı oluşturan fuara katılım yoğun oldu. Elektrikli araç şarj teknolojileri fuarı EV Charge Show’da bir çok firma ürünlerini tanıtma imkanı buldular.

Elektrikli araçların şarj altyapısına odaklanan, alanında dünyanın ilk ve tek fuar ve konferansı olma özelliğine sahip olan EV Charge Show, Elektrikli Araç Şarj Teknolojileri, Ekipmanları Fuarı ve Konferansı ; elektrikli araçların şarj edilmesi için gerekli donanım ve yazılım üreticileri, hizmet sağlayıcıları, çözüm ortakları ve e-mobilite alanında yer alan tüm taraflar ile kamu ve özel sektör yatırımcılarını bir araya getirdi.

Fuarda aşağıdaki ürünler sergilendi;

• Elektrikli Araç Şarj Donanımı & Yazılımı

• Akıllı & Hızlı Şarj Çözümleri

• Elektrikli Araç Şarj Ağı Operatörleri

• Şarj İstasyonları İçin Güneş Enerjisi Üretimi, Enerji Depolama & Pil Yönetim Sistemleri 

• Şarj Noktası/İstasyonu Tasarım, İnşaat ve İşletme Hizmetleri 

• Konnektörler, Sensörler, Bileşenler, Modüller, Kabinetler, Şarj Tabancaları, Kablolar, Parçalar

• Ödeme Sistemleri, Test, Ölçme, Kontrol, Endüstriyel Tasarım, Hizmetler

www.elektrikhaber.com haber merkezi / Mustafa FAZLIOĞLU

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......