Gökçe Zorlu ; Güven Elektrik LION ENERGY Markasıyla Sektöre Damga Vuracak.

Güven Elektrik Yurtiçi ve Yurtdışı Satış Müdürü Gökçe ZORLU Güven Elektrik LION ENERGY Markasıyla Sektöre Damga Vuracak dedi.

Güven Elektrik 15-17 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen EIF 2023 Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda LION ENERGY markasıyla yer aldı. Güven Elektrik adıyla 1981 yılında Şanlıurfa’da bir aile işletmesi olarak elektrik, su tesisat işleri ve malzeme satışı yapmak üzere kurulan firma 1995 yılında GÜVEN ELEKTRİK SAN İNŞ VE TİC LTD ŞTİ adı altında çalışmalarına devam etti. 2003 yılından bu yana faaliyetlerine Ankara’da devam eden firma kuruluşlarında bulundukları Zeki Tekstil, Meksan Trafo, Ads Metal A.Ş ve Güven Company Iraq şirketlerindeki iştirakleri ile sektörde emin adımlarla ilerliyor.

Gökçe ZORLU; Güven Elektrik LION ENERGY markasıyla sektöre damga vuracak.

EIF 2023 fuar’ında görüştüğümüz Yurtiçi ve Yurtdışı Satış Müdürü Gökçe ZORLU firması hakkında ve ürünleri hakkında şunları dile getirdi;Güven Elektrik Ltd. Şti. ürettiği malzeme gruplarıyla enerji ve inşaat sektörlerine ürün ve çözümler sunan global bir firma ve disiplinli çalışmaları ile yurt içi ve yurt dışında sayısız projeleri tamamlamıştır. Başta Limak Holding, Cengiz Holding, Gül-San Holding, Ciner Holding, Kolin holding, Kiler Holding, Reis Enerji, Çelikler Holding ve Türkiye Enerji dağıtım firmalarının birçok projesini üstlenmiştir.Türkiye’deki büyük firmalar ile başarılı bir çözüm ortağı olmayı başaran firmamız uzman mühendis kadrosu, bilgi birikimi ve çözüm odaklı iş akışı sayesinde Türkiye’nin önde gelen projelerinde tercih edilen bir firma olmuştur.Güven Elektrik Ar-Ge destekli ürettiği ürünlerle özellikle enerji üretim, enerji iletim ve enerji dağıtım projelerine katma değer sağlamaktadır.

Gökçe ZORLU şöyle devam etti; Ürünlerimizden bahsedecek olursam şunları söyleyebilirim; İmalatını yaptığımız ürünler arasında kablo bağlantı aksesuarları, kablo başlıkları, kablo ek mufları, aydınlatma ürünleri, pano ve mobil köşk grupları yer almaktadır. Bunların dışında firmamız dünya teknoloji devleri olan, Repl marka 36 kV Isı Büzüşmeli Kablo Başlığı, 36 kV Soğuk Büzüşmeli Kablo Başlığı,36 kV Plug-in Kablo Başlığı 36 kV Akıllı Kablo Başlığı, 1 kV Kablo Başlığı ve 1 kV Ek Muf ürünlerini pazarlamanın yanı sıra Lion Energy marka her ihtiyaca ve projeye uygun harici ve dahili AG Pano ve Sac Köşk imalatı da yapmaktadır.

Gökçe ZORLU,Sinem KARAMAN ÇOBAN ve Mustafa FAZLIOĞLU

Firmamız Raychem RPG OG Güvenlik Malzemeleri, Kablo Bağları, Kablo Pabuçları & Ek Mufları, Ex Proof Kutular ile birlikte ABD Menşei RITZ marka yüksek gerilim, enerji iletim hatları canlı bakım ekipmanları, trafo merkezleri canlı bakım ekipmanlarını Türkiye pazarına sunmaktadır.RITZ ürünleri arasında Yüksek Gerilim Çalışma Ekipmanları Hat Topraklama Tertibatı Bara Topraklama Canlı Hat Bakımı İzolasyon Ekipmanları İzole Halı İzole Eldiven İzole Merdiven İzole İskele İzole Çalışma Ekipmanları & Kıyafetleri yer almaktadır.

Güven Elektrik Satış Müdürü Sinem Karaman ÇOBAN ise firmasının hizmetleri hakkında şu bilgileri verdi;

Güven Elektrik çözüm odaklı bir firma olarak ticari, teknik ve mühendislik gibi iş akışı içerisinde bulunan, tüm çalışanların en üst seviyede kazanım ve müşteri memnuniyetini hedeflemiştir.

Hizmetlerimiz arasında da şu konular yer almaktadır;154 kV Trafo Merkezi arazi tespit / kurulum alanlarının belirlenmesi, geoteknik saha araştırması,ön fizibilite raporunun yapılması,teknik değerlendirme ve fizibilite çalışmaları,araştırma ve geliştirme hizmetleri (AR-GE),çevresel etki değerlendirmesinin edinilmesi (ÇED),gerekli harita çalışmaları, toprak özdirenç ölçümü, tüm yüksek gerilim ve orta gerilim sisteminin tasarımı,gerekli yerel yönetim belgelerinin tamamlanması ve hesaplamalar, yerel makamlardan onay alınması, gerekli tüm ekipman ve malzemelerin üretimi ve temini, tüm sistemin montajı ve komple sistemin testi hizmetlerini vermektedir.

Ayrıca trafo merkezi test ve bakım, yenileme, test ve trafo merkezinin devreye alınması, trafo merkezi bakımıyla ilgili gerekli test ekipmanı ve yerinde testin tamamlanması ile birlikte işletmeye alma öncesi ve işletmeye alma faaliyetlerini de sürdürmektedir.

Sinem Karaman ÇOBAN konuşmasına şöyle devam etti; Firmamız SCADA dahil trafo merkezlerinin uzaktan kumanda ile izlenmesi ve kontrolü, demiryolu katener sistemi, havaalanı pist aydınlatma sistemleri ve güneş enerji santralleri ile ilgili, proje geliştirme, arazilerin fizibilite çalışması, santral için gerekli tüm malzemelerin temini, komple kurulum, finansal çalışma ve işletim ve bakım sistemi konularında da çözümler sunmaktadır.

Sinem Karaman ÇOBAN son olarak şunları söyledi; Güven Elektrik olarak yukarıda bahsettiğim hizmetlerin yanı sıra aşağıdaki hizmetleri de uzman kadrosuyla vermektedir;

Bunlar arasında; Enerji otomasyon işleri, topraklama ve paratoner ölçümleri, harmonik ölçümleri,uzaktan ölçüm sistemi,enerji SCADA sistemi,tüm işletme ve bakım,enerji tesislerinin periyodik bakımı,enerji tesislerinin işletilmesi,zail durum müdahale sorunlarını giderme,uzaktan izleme ve kontrol,fotovoltaik modül temizleme ve bakım kontrolleri,yüksek gerilim santrali iş sorumluluğu ve transformatörlerin bakım ve onarımı yer almaktadır.

www.elektrikhaber.com haber merkezi / Mustafa Fazlıoğlu

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......