Şişli Avantgarde Otel’de Serlite İmzası Var

Şişli Avantgarde Otel’de Serlite İmzası Var

Modern ve sanatsever kimliği ile metropol otelciliğini “ulaşılabilir lüks” mottosu ile müşterileriyle buluşturan Şişli Avantgarde Otel’in aydınlatma sistemlerinin mimarı Serlite oldu. Şişli’de 80 deluxe, 16 superior, 6 balkonlu superior ve 1 suite olmak üzere toplamda 103 odasıyla her gün yüzlerce misafir ağırlayan Şişli Avantgarde Otel’in ziyaretçiler tarafından çok beğenilen aydınlatma ürünleri Serlite tarafından üretildi.

Şişli Avantgarde Otel’in sade, şık ve modern tasarımı için Serlite tarafından üretilen aydınlatma sistemleri göz yormayan, yumuşak ve rafine bir stile sahip oluşuyla otelde konaklayan müşteriler tarafından çok seviliyor. Lüks ve konforu bir arada barındıran konseptiyle Şişli Avantgarde Otel’in şehirliliği, şehir karmaşasından uzaklaştıran atmosferinde Serlite tarafından tasarlanıp üretilen aydınlatma sistemleri büyük rol oynuyor.

Uzun yıllara dayanan tecrübesi ve teknik bilgisi ile aydınlatma pazarının önemli oyuncularından olan Serlite, endüstriyel aydınlatmadan dekoratif aydınlatma sanatına kadar LED teknolojisini elektrik malzemeleri tüketicilerine ve projelere başarıyla ulaştırıyor. Giderek gelişen aydınlatma sektörünün ve bilinçlenen tüketici profilinin istek ve beklentileri ışığında mekanları aydınlatan Serlite; kalitede süreklilik, uygun fiyat ve karşılıklı güven vizyonu ile çalışma faaliyetlerini sürdürüyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......