Eaton’dan Yeni Roundtech Armatürleri

Eaton’dan Yeni Roundtech Armatürleri

İSTANBUL, Türkiye … Güç yönetimi şirketi Eaton, RoundTech armatürleri ile ürün portföyünü genişletti.  Tek ürün üzerinde, optikleri dar ve geniş ışık dağılımı sağlayabilen piyasadaki tek çözüm olan Roundech sayesinde hem dar koridorları hem de açık alanları aydınlatmak artık çok daha kolay olacak.

RoundTech armatürler, ışık dağılımını (eFocus) değiştirme imkanı sayesinde, hem kaçış yolunun ve koridorun aydınlatması hem de açık bir alanın aydınlatılmasında oldukça başarılı. Değişken optikler, aydınlatmanın koridorlar için dar bir dağılımla veya açık alanlar için geniş bir şekilde kullanılmasını mümkün kılıyor. Eaton Türkiye LSD Uygulama Mühendisi Engin Apaydın;” Uygulamacılar ve proje müdürleri, ürünlerin seçimi ve kurulumu konusunda her gün yeni zorluklarla karşılaşmaktadır. Eaton’ın yeni RoundTech serisi güvenlik armatürleri, en doğru ürünü seçmenizi kolaylaştırır.” Dedi. Bu konuda piyasadaki tek ürün olan RoundTech’in, seçim yapabileceğiniz üç tür ışık akı yoğunluğu var: 150lm, 200lm ve 400lm.

Ürünün uygun çalışma modu (acil durum veya sürekli) bir anahtarla ayarlanıyor.  Armatürler, iki renkli bir LED kullanarak basit hata analizine ve durum görüntülemeye izin veriyor. Ek olarak, düşük enerji tüketimi ve lityum-demir-fosfat (LiFePO4) pil kullanımı sayesinde, düşük çevresel etkiye sahip.

RoundTech armatürleri görsel anlamda da ihtiyaçlarınıza uyarlanabilir. Ürünün tasarımını, bulunduğu ortamla daha da uyumlu hale getirmek ve binanın sizde uyandırdığı hissi korumak için, isteğe bağlı kare veya yuvarlak şeklinde bir çerçeve (850 °C’a kadar olan kızgın tel sıcaklığına dayanıklı) ve tamamen isteğe özel renk yelpazesinden faydalanabilirsiniz. Ürün, 64-78 mm çapında bir delik testeresi kullanılarak 12 metre yüksekliğe kadar gömme monte edilebiliniyor. 

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......