Endüstriyel Tesislerde Elektriksel Koruma Çözümleri Semineri Gebze Güzeller OSB’de Düzenlendi

Akkarsan Automation katkılarıyla Endüstriyel Tesislerde Elektriksel Koruma Çözümleri Semineri Gebze Güzeller OSB’de Gerçekleşti.

Kocaeli Gebze ilçesinde faaliyet gösteren Endüstriyel Elektrik konusunda faaliyet Akkarsan Automation firmasının katkılarıyla “Endüstriyel Tesislerde Elektriksel Koruma Çözümleri Semineri” 29.05.2024 tarihinde Gebze Güzeller OSB’de Düzenlendi.

Seminerde farklı illerden gelen 200’e yakın sanayici ve iş adamının yanı sıra Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman ASLANTAŞ, Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem CEYLAN, Eski SEDAŞ Şebeke İşletme Hazırlık ve Değerlendirme Müdürü Selçuk FASAL ve Gebze bölgesinde Ağır Sanayi Elektrik ve Enerji Sistemleri konusunda bir çok projeye imza atan Mısırlıoğulları Mühendislik Genel Müdürü Sedat MISIR ‘da yer aldı.  

Seminer açılış konuşmasında Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman ASLANTAŞ semineri düzenleyen arkadaşlara teşekkür etti. Mesleği olan Elektrik Mühendisliği alanında düzenlenen bu seminere katıldığı için memnun olduğunu dile getirdi. Ayrıca ülkemizdeki elektrik ve enerji tarihinden kesitler verdi. Bölge için bu tür seminerlerin sektöre artı değerler kattığını söyledi.

Seminer de “Endüstriyel Tesislerde Enerji Çözümleri”, ”Topraklama Sistemleri ve Koruma Ekipmanları” ,”Kaçak Akım ve Kaçak Akım Röleleri”, ”Yıldırımdan Korunma”, “ Kompanzasyon ve Harmonikler” ve “ Led Aydınlatma Sistemleri” başlıklı altı sunum yapıldı.

Topraklama Sistemleri ve Koruma Ekipmanları ve Kaçak Akım ve Kaçak Akım Röleleri sunumu Esis Mühendislik, Endüstriyel Tesislerde Enerji Çözümleri sunumu İkon Enerji, Yıldırımdan Korunma sunumu Yılkomer, Kompanzasyon ve Harmonikler sunumu PFC ve Led Aydınlatma Sistemleri sunumu da Atel Aydınlatma firması tarafından gerçekleştirildi.

Firma yetkilileri gerçekleştirdikleri sunumlarda ürün tanıtımlarının yanı sıra gelişen yeni teknolojileri hakkında katılımcılara bilgiler verdiler.

www.elektrikhaber.com/ Mustafa FAZLIOĞLU

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......