OSRAM’dan daha iyi mağaza aydınlatması için 2 yeni ürün

Dünya aydınlatma devi OSRAM, spot takip ışığı Punctoled Track ile yönlendirmeli spot ışığı olan Punctoled Spotu ürün portföyüne ekledi. Her ikisi de mağazacılık sektöründe basit vurgu aydınlatması için ideal ve iyi renk oluşturma özelliklerine sahip olan ürünler yüksek homojenlik seviyesiyle de dikkat çekiyor

OSRAM’ın Punctoled ürün gamı, sıradışı fiyat-performans oranı ve kısa amorti süreleri ile temel perakende uygulamalarında başarı kazandırıyor.

Punctoled Track, 350° lik döner başlığı sayesinde mağazalardaki ürünlerin teşhiri için en ideal ışığı sağlıyor. Kullanılması kolay olan spotun üniversal adaptörü standart 3 fazlı raylarla uyumlu ve armatür önceden monte edilmiş veya yeni raylara alet gerektirmeden takılabiliyor. Tak-çalıştır özelliği ile hemen devreye alınabiliyor. Punctoled Track iki gövde rengi, iki ışık rengi ve iki lümen gücü ile sunuluyor.

Punctoled Spot’un gömme armatürünün ampul ünitesi, gölgelerden arınmış aydınlatma sağlamak için tavandan çıkarılabiliyor. 55°ye kadar dönebilmesi sayesinde, spot raf aydınlatması için de kullanılabiliyor. Punctoled Spot alet gerektirmeksizin, klipsler ile tavana sabitleniyor ve tak-çalıştır özelliği ile hemen kullanılmaya başlanabiliyor.

OSRAM HAKKINDA

Münih merkezli OSRAM, 100 yılı aşkın geçmişiyle dünyanın önde gelen aydınlatma ürünleri üreticisidir. Ürün portföyü, kızıl ötesi ve lazer aydınlatma gibi yarı-iletken teknolojisi bazlı, yüksek teknolojili uygulamalardan bina ve şehirlerde kullanılan akıllı ve bağlantılı aydınlatma çözümlerine kadar farklı ürünleri içermektedir. 2016 mali yılı sonu itibarıyla (30 Eylül) yaklaşık 3.8 milyar Euro cirosu bulunan OSRAM’ın dünya genelinde 24.600 çalışanı bulunmaktadır. Daha fazla bilgiye www.OSRAM.com web sitesinden ulaşılabilir.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......