LEDVANCE, İstanbulLight Fuarı’na katılıyor

Bölgenin en büyük uluslararası aydınlatma ve elektrik malzemeleri fuarı olan “İstanbulLight” 21-24 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor. Dünyanın önde gelen firmalarının boy göstereceği ve 9 bin ziyaretçiyi ağırlaması beklenen fuara; aydınlatma devi LEDVANCE yenilikçi ürünleriyle katılıyor.

LED lamba ve LED armatür alanlarında son tüketiciye ve profesyonellere uygun geniş ürün seçeneği sunan LEDVANCE, bu yıl 21-24 Eylül tarihlerinde düzenlenecek İstanbulLight Fuarı’na ilk kez katılıyor. 9. salonda sektör profesyonelleriyle buluşucak olan LEDVANCE, fuarda; tüm dünyada evlerde, endüstriyel alanda geniş bir kullanım alanına sahip ‘LED armatürlerini’, OSRAM markalı ‘retrofit lambalarını’, ‘LED filaman lambalarını’ ve ‘LED floresanlarını’ sergileyecek.

Aydınlatmada trendleri belirleyen ürünleriyle öne çıkan LEDVANCE’in akıllı evler, endüstriyel alanlar, ofisler, perakende noktaları gibi kullanım alanı çok geniş armatür aileleri teknolojik tasarımları ve enerji tasarrufu sağlayan özellikleriyle fuarda dikkat çekecek.

LEDVANCE, fuarda OSRAM markalı geleneksel aydınlatmaya alternatif olan ‘retrofit    lambaları’ da görücüye çıkaracak. Cam muhafazalı, enerji tasarrufu sağlayan ampullerden oluşan retrofit lambalar, tasarımlarıyla geçmişe atıfta da bulunuyorlar.  LEDVANCE’in özel koleksiyonu ‘Edition 1906’ filaman lambaları ve askılı armatürleriyle floresanları da fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......