FARO®, Yeni Nesil FaroArm®’ı Tanıttı

Üretim Kontrolü ve Düzenlenmesi İçin Değer/Performans Standardı Yükseltiliyor

Fabrika metrolojisi, inşaat BIM/CIM’i, ürün tasarımı, kamu güvenliği adli bilişimi ve 3D çözüm uygulamaları için 3D ölçüm ve görüntüleme çözümlerinde dünyanın en güvenilir kaynağı olan FARO® (NASDAQ:FARO), yeni FARO® QuantumS FaroArm®‘ı tanıttı http://www.faro.com/tr-tr/urunler/metroloji/faroarm/anasayfa). Bu tanıtım, sınıfının en iyi performansı ve dayanıklılığı, gelişmiş ergonomisi ve son derece taşınabilirliği sayesinde, FARO’nun imalat denetim sürecindeki değer ve performans liderliğini sürdürmesini sağlıyor. Şu adreste canlı demolar planlanabilir: http://www.faro.com/tr-tr/faro-hakkinda/iletisim/teklif-i-steyin

Performans ve Dayanıklılık

QuantumS, mevcut en kapsamlı uluslararası ölçüm kalite standardı olan ISO 10360 -12: 2016 sertifikasına sahiptir.  Bu global standart, VDI / VDE 2617 gibi çeşitli bölgesel standartların aksine, tüm Eklemli Kol Koordinatı Ölçüm cihazlarında objektif performans karşılaştırmaları yapılmasını sağlayan tutarlı, kritik test prosedürlerini oluşturmaktadır. Ayrıca QuantumS, şok, titreşim ve sıcaklık stresini gidermek için Uluslararası Elektrik Komisyonu (IEC 60068 -2) standartlarına göre test edilmek üzere sağlamlık için yeni bir standart belirlemektedir. Daha sonra FAROBlu ™ Laser Line Probe HD’nin eklenmesiyle QuantumS, her çalışma ortamında hem doğrudan-parça teması hem de temassız gereksinimleri için maksimum ölçüm tutarlılığı sağlayan FARO geleneğini sürdürüyor. Son olarak FARO, kullanıcıların piyasadaki benzer ürünlerden daha hızlı, daha zengin detaylar yakalamalarını sağlayarak, son kullanıcı verimliliğini geliştirme yönündeki liderliğini sürdürüyor.

Kullanışlılık

Gelişmiş insan-makine arayüzü ve gelişmiş ergonomi, FARO QuantumS‘ı insan kolunun sanal bir uzantısı haline getiriyor ve yalnızca doğrudan temaslı ünitelere sahip operatör için %15 daha az çaba ve yorgunluk anlamına geliyor. Hem rahatlık hem de taşınabilirlikteki bu çarpıcı artış, işgünü boyunca uzun süreler boyunca sürekli kullanımı kolaylaştırarak operatör verimliliğini de artırıyor.

Taşınabilirlik

QuantumS, gerçek taşınabilirlik kavramını geliştiriyor ve %40’a varan oranda ek kat erişimini garanti ediyor. Gelişmiş kablosuz kapasitesi, kablosuz tarama ve sondanın güvenilirliğinin bir kablo ile yapılan tarama ve sondanınki ile kıyaslanmasını olanaklı kılıyor. Ayrıca, çift, çalışırken değiştirilebilen pilleri, harici güç gerekmeksizin fabrika alanındaki herhangi bir yerde sürekli çalışabilmeyi destekliyor. 

FARO Başkanı ve CEO’su Ph.D. Simon Raab, “Bugüne kadarki herhangi bir FaroArm®’dan %25 daha doğru olan, en zorlu global kalite standartlarına uygun olan ve şimdiye kadarki en zorlu FaroArm®’mız olan bu FaroArm®‘ı sunarken FARO, pazar liderliği pozisyonundan da büyük gurur duymaktadır. Önde gelen kullanışlılığı, sınıfının en iyisi performansı ve fiyat odaklı değeri birleştirerek, büyük ölçekli ölçüm uygulamaları için değer/performans standardını yükseltmeye devam ediyoruz. Yeni nesil kullanıcı etkileşimi, geliştirilmiş taşınabilirlik ve Super 6DoF uyumluluğu (http://www.faro.com/tr-tr/urunler/metroloji/faro-laser-tracker/anasayfa), son kullanıcı deneyimini hem kişisel bir rahatlık hem de verimlilik açısından önemli ölçüde geliştiriyor” dedi. 

QuantumS FaroArm® hemen fiyat verilecek şekilde hazır durumdadır.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......