Schneider Electric’in Genişleyen Easy UPS 3M Serisi ile İş Sürekliliği Koruma Altında

•Schneider Electric, Easy UPS 3M serisini 120, 160 ve 200 kVA UPS’ler ile genişletiyor.

•Portföye eklenen bu UPS’ler ile 10 kVA’dan 200 kVA’ya kadar güç aralığında hizmet sunan Easy UPS 3M serisi, küçük ve orta ölçekli işletmeler için rekabet gücü sağlıyor. Aynı zamanda kolay kurulum, kullanım ve servis imkanı tanıyor. Böylece işin kesintisiz sürmesini garanti altına alıyor.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında uzman olan Schneider Electric, Easy Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) 3M portföyünü 120, 160 ve 200 kVA UPS’ler ile genişlettiğini duyurdu. Easy UPS 3M serisi kurulum, kullanım ve servis kolaylığıyla sadelik sunuyor. Aynı zamanda, küçük ve orta ölçekli işletmelerde iş sürekliliğini sağlayarak veri merkezleri ve endüstriyel ortamlar için mükemmel koşulların yaratılmasına olanak tanıyor.

Optimum ayak izine ve rekabet gücü yüksek ürün özelliklerine sahip olan Easy UPS 3M, kritik ekipmanı, güç kesintisi, dalgalanma ve ani artışlardan kaynaklanan hasarlara karşı koruyor. Sermaye yatırımlarından tasarruf sağlarken ECO enerji tasarrufu modunda %99’a kadar verimliliği mümkün kılıyor. Ayrıca kullanıcılar ürün ile birlikte sağlanan kurulum ve devreye alma hizmetinden faydalanabiliyor. Bu da kullanıcılara, Easy UPS 3M’in en iyi performansı, güvenilirliği, güvenlik ve rahatlığı sağlayacak şekilde doğru ve güvenli bir şekilde yapılandırıldığından emin olma şansı tanıyor.

Genişletilen portföyü değerlendiren Schneider Electric 3 Fazlı Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Christopher Thompson; “Küçük ve orta ölçekli işletmeler, veri merkezleri ve üretim tesisleri için son derece uygun olan Easy UPS 3M ürünlerimiz sayesinde Schneider Electric, birçok sektörde müşteri ihtiyaçlarını ve iş ortaklarının gereksinimlerini daha iyi karşılayabilmektedir. Easy UPS 3M; güç kullanılabilirliği, güvenilirlik, yönetilebilirlik, kalite ve kolaylık sağlayan bir ürüne yönelik olarak pazarda giderek artan bir ihtiyacı karşılamaktadır” dedi.

Bu sağlam portföy, kompakt bir ayak iziyle geniş bir giriş gerilimi aralığında ve güçlü aşırı yük korumasına sahip olarak sağlanıyor. Schneider Electric’in zorlu standart prosedürlerine uygun şekilde tasarlanmış ve test edilmiş olan UPS, kolayca yerine takılabiliyor ve kurulabiliyor. UPS aynı zamanda kolay yapılandırma ve izleme için sezgisel bir ekran arayüzüne sahip. Bu sayede kullanıcılar, Schneider Electric EcoStruxure IT bulut tabanlı DCIM yazılım paketi aracılığıyla UPS’in durumunu uzaktan izleyebiliyor ve yönetebiliyor.

Easy UPS 3M; Kolay Kurulum, Kullanım ve Servis

Schneider Electric’in güçlü yerel servis uzmanı kaynaklarına sahip global servis ağı, Easy UPS 3M yaşam döngüsünün tamamında kullanıcılar için eksiksiz hizmetler sunuyor. Easy UPS 3M’in öne çıkan bazı özellikleri ise şu şekilde;

  • Kolay tasarım yapılandırması; bu özellik ile harici kesici kabinine ihtiyaç duyulmadan dahili giriş/çıkış/bypass kesici ile kolay tasarım yapılandırması mümkün oluyor. Bu özellik, servis ve dahili UPS kullanım döngüsü yönetimi için önden/üstten erişim sağlıyor.
  • Dayanıklılık; koruyucu kaplamalı baskı devre kartları, değiştirilebilir toz filtresi, 40C dereceye kadar çalışma sıcaklığı ve aşırı yük koruması ile zorlu ortamlarda dayanıklılık sunuyor. Bütün bu özellikler Easy UPS 3M’ü iş sürekliliği açısından güvenilir bir çözüm haline getiriyor.
  • Basit ve ekonomik çözümler; daha az sistem karmaşıklığı ve sermaye yatırımından tasarruf ile küçük ve orta ölçekli işletmeler için idealdir.
  • Şık tasarım; yeni 5 inç renkli dokunmatik ekran ile Easy UPS 3M kolayca çalıştırılabilir.
  • Kolay izleme ve yönetim; opsiyonel ağ kartı satın alındığı takdirde EcoStruxure IT’nin bulut tabanlı şirket içi yazılım paketleriyle kolay izleme ve yönetimi mümkün kılıyor.

Easy UPS 3M hakkında ayrıntılı bilgiye https://www.se.com/tr/tr/product-range-presentation/66001-easy-ups-3m adresinden ulaşmak mümkün.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......