Daha güvenli makine müdahaleleri için devre kesicileri kolayca kilitleyin

Devre kesiciler, kolayca açılıp kapanarak müdahale gerçekleştiren profesyoneller için sorunlara yol açabilir. Bir devreyi vaktinden önce yeniden etkinleştirmenin sonucunda darbeler ve ciddi yaralanmalar görülebilir. Brady Corporation, bu kazaları önlemek ve daha güvenli makine müdahaleleri sağlamak için uygulanması kolay olan devre kesici kilitleme çözümü sağlar.

Uygulanması kolay
Brady’nin yeni Üniversal Devre Kesici Kilidi, çeşitli üreticilerin devre kesicilerine kolayca uygulanabilir. Küçük cihaz, devre kesicinin şalterine uygulanır ve kolayca kavranabilen bir vidayla sabitlenir. Vidanın sabitlenmesi, Kilitleme/Etiketleme asma kilit kancası için bir deliği dışarı iter. Asma kilit kilitlendiğinde, devre kesicinin şalteri yerine sabitlenerek daha güvenli müdahaleler sağlanacaktır.

Brady Corporation, bu kazaları önlemek ve daha güvenli makine müdahaleleri sağlamak için uygulanması kolay olan devre kesici kilitleme çözümü sağlar.

Daha güvenli müdahaleler
Devre kesicilerin asma kilitle kilitlenmesi sayesinde, vaktinden önce ve yanlışlıkla yeniden etkinleştirilen makineler ve diğer elektrikli cihazlarla ilgili kazalar önlenebilir. Asma kilit sabitlendikten sonra, yalnızca onu kilitleyen ve müdahaleyi gerçekleştiren uzman devre kesicinin ne zaman yeniden etkinleştirileceğini kontrol eder. Brady, yedek olarak Kilitleme/Etiketleme asma kilit anahtar planına süpervizörler için seçilen master anahtarları dahil edebilir.

Daha fazla uyumluluk
Devre kesicileri kilitleyen bir çözüm sayesinde, şirketler Ekipman güvenliğiyle ilgili Avrupa Standardı 1037 ve iş yerinde asgari güvenlik ve sağlık gereksinimlerini belirten AB Yönergesi 89/655 ile uyumluluğu artırabilir.

http://www.brady.com.tr/

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......