Viko Motor Koruma Şalterleri ile kompakt tasarım ve maksimum güvenlik

Viko Motor Koruma Şalterleri ile kompakt tasarım ve maksimum güvenlik

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lideri Panasonic Life Solutions Türkiye, elektrik devreleri ve motor koruma uygulamalarında kullanılan Yeni ‘VİKO Motor Koruma Şalterleri’yle tüketiciye kompakt tasarımla birlikte yüksek güvenlik sunuyor.

Panasonic Life Solutions Türkiye, ürünleriyle emniyet ve güvenliği en üst seviyede tutmak için hayatı kolaylaştıran çözümler sunmaya devam ediyor.  Yeni VİKO Motor Koruma Şalterleri ile motor kontrolü ve koruması tek bir ürün ile sağlanırken, sigorta kullanılmadan yapılan motor koruma ve şalterle koruma sayesinde alandan tasarruf da ettiriliyor. Ayrıca kısa devre yaşanması durumunda, milisaniyeler içinde motor durdurulabiliyor. 

Motor koruması ve kontrol edilmesi, pek çok sektörde ihtiyaç duyulan bir ihtiyaç olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda Yeni Viko Motor Koruma Şalterleri de ticari binaların ısıtma, havalandırma, iklimlendirme uygulamalarının yanı sıra endüstriyel binalardaki pompalarda, kompresörlerde ve konveyör sistemlerde çözüm sağlıyor. VİKO Motor Koruma Şalterleri, yüksek performans, kompakt yapı, montaj kolaylığı, geniş aksesuar ailesi ve tamamlayıcı özellikleri ile her türlü dağıtım panosu ve kontrol kabini montajlarına uyum sağlıyor. 

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......